Gutten med gullhanskene.

Når du har spilt 241 førstelagskamper for AC Milan som 22-åring, da er du i forhandlingsposisjon. Det vet Gianluigi Donnarumma å utnytte (godt hjulpet av agent Raiola).

Milan-keeperen har garantert blitt fortalt av Mino Raiola at fotballverden ligger for hans hansker og føtter. Manchester United er sterkt linket til 22-åringen, Chelsea det samme. Med en kontrakt som løper ut til sommeren haster det for Maldini og gjengen å overbevise Donnarumma om karrierefordelene ved å bli i Milano.

Les: Martial har vondt – Solskjær deler smerten

Så langt har klubben mislykkes. Ifølge Sky Sport Italias overgangsekspert, Gianluca Di Marzio, har AC Milan skjøvet to tilbud over bordet, begge avslått av duoen Donnarumma/Raiola.

Det første skal ha vært med en årslønn på 60 millioner kroner med en Champions League-kvalifiseringsbonus på ekstra ti millioner. No grazie.

Les på F7: Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Det andre ble jekket opp til en femårskontrakt med 70 millioner i årslønn pluss bonus på ekstra til millioner. No grazie.

Ifølge Di Marzio har dette tvunget partene til å ta en pause i forhandlingene. Til sommeren kan Donnarumma spasere ut av San Siro som free agent. To avslåtte tilbud taler om at Milan er i ferd med å nå en smertegrense som ikke matcher 22-åringens og Raiolas forventninger.

Bordet dekkes for Man United.

Les: Manchester United har klart det: Sikrer seg midtstopperen Real Madrid trenger