Hva er planen, Klopp? (foto: liverpool, twitter)

Nå skal vi ikke velge side i diskusjonen om klubber som Liverpool får ekstra drahjelp på hjemmebane, men for Raph Hasenhüttl ble lørdagens 4-0 overkjøring en flau affære for dommerbuketten.

Sluttresultatet forteller historen om et Liverpool som dundret over motstander Southampton som forventet.

Men spoler vi tilbake til 0-0, der Danni Ings ble «ufarliggjort» innenfor 16-meteren av Fabinho, kunne kampen fått en annen retning.

Les: Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Hvertfall ifølge en opprømt Southampton-manager.

-Vi trenger modige beslutninger fra dommeren. Å si «ikke mål» og «straffespark» mot Liverpool her på Anfield, det skjer ikke, fyrer Hasenhüttl til Sky Sports.

Og forteller hvordan det burde ha gått denne lørdagen.

-Det var et klart straffespark, og i det øyeblikket kunne kampen vende i vår retning. Nederlaget er kanskje litt for stort, men jeg ville gjerne ha sett kampen hvis vi hadde kommet foran. Verdens beste klubb hadde ingen skikkelig sjanser i 50 minutter og vi hadde en gigantisk én, filosoferes det fra Southampton-manageren.

Les på Popidol: Noe av det skumleste Stephen King vet om er Facebook

Som måtte se at det var Sheffield United som fikk æren av å dytte Manchester United ned fra 5. plassen i Premier League.

Ekstra vanskelig å dømme mot Klopp og Liverpool om dagen? Det er vel dette som kjennetegner kampene med verdens beste klubber.

Les: Nok en pinlig episode i PSG-barnehagen