Dominic Solanke

For snart 10 år siden var det få spillere som var hottere på det internasjonale markedet enn Dominic Solanke. Den 21. oktober 2014 debuterte han for Chelsea i Mesterligaen i 6–0-seieren over NK Maribor. Den nå 24 år gamle spissen ble den yngste Chelsea-spilleren til å spille i Champions League noensinne.

Siden da har ikke pilene pekt rett oppover, karrieren til Solanke har heller hatt en litt ruglete ferd, noe som 1 landskamp «bare» i 2017 er et tydelig tegn på.

Les: Axel Tuanzebe tar bare en svipptur innom Old Trafford

Den tidligere Chelsea- og Liverpool-spissen har imponert med 18 mål og to assist på 25 kamper for Bournemouth i Championship denne sesongen. – «Gjennombruddet» bringer han tilbake til Premier League, enten ved et salg nå i januar, eller med Bournemouth til sommeren som leder Championship med fire poeng ned til Fulham på 3.plass.

The Telegraph skriver at Newcastle leter etter angrepsforsterkning og ser på Solanke som en mulig signering, men den engelske spissen trenger en god del overtalelse. Det er usikkert om Solanke kan tenke seg å reise til Newcastle, som ligger nest sist i Premier League, nå som returen til Premier League uansett ser sannsynlig ut.

Har mye å bevise!.

Solanke kom til Bournemouth fra Liverpool i 2019 og har kontrakt frem til sommeren 2024. Totalt har han scoret fire mål og tre assist på 63 kamper i Premier League. Solanke var i Liverpool i halvannet år, men klarte egentlig ikke å ta sjansen i storklubben.

Les på Engelske Klubber: Utrolig!, men sant Jack Wilshere tror han får ny klubb uten å være på TikTok