Dominic Calvert-Lewin

Everton som faktisk er i en reel fare for å rykke ned fra Premier League har allerede innsett Richarlison forlater Goodison Park, nå ser det ut til at de mister den andre delen av den dynamiske spissduoen Dominic Calvert-Lewin.

Richarlison som fortsatt har to år igjen av kontrakten var på oppadgående scoringsform i begynnelsen av sin tid i Everton, men det fikk en bråstopp under Benitez og Lampard. Ifølge Goal vil Manchester United ha Richarlison i sommer. De er overbevist om at de skal få fart på spissen og levere varene for de røde djevlene.

Les: Football-Insider: Richarlison forlater Everton

Everton skal ifølge Football Insider være villige til å lytte til bud på hele spissduoen, ikke bare Richarlison, men også Dominic Calvert-Lewin i sommer. Newcastle skal etter sigende allerede ha funnet frem sjekkheftet.

The Toffees ligger for øyeblikket på 17. plass i ligaen, med tre poeng ned til nedrykksplass. For en drøy uke fikk de seg imidlertid en stor opptur med seieren over nettopp Manchester United. – I liket med det som skjer på Old Trafford så kommer det store endringer også på Goodison Park uavhengig av nedrykk.

Les: Ralf Rangnick som tydeligvis er inne i varmen igjen varsler svært store endringer