«Does anyone know much about Sander Berge??»

Vet hva han vil - og får det til.
Top Article ad

Fiorentina, Sevilla og Tottenham. Dette er klubber som ramses opp når det snakkes om interesse for en norsk 20-åring fra Asker. Men lite får Sander Berge til å gå bort fra planen. 

Berge ble i Genk på tross av strømmen av henvendelser fra større klubber. For oss i hjemlandet er det litt ekstra kult når utenlandsk presse begynner å interessere seg for nordmannen.

– Det var mange klubber som var interesserte og det var konkrete tilbud – uten å nevne navn på liga og klubber, men Genk var det beste i denne omgang. Vi er en veldig ung spillergruppe som passer meg veldig bra. Det er et god utviklingsmiljø. Ligaen er veldig god. Den belgiske ligaen er i utvikling og vi er i tillegg i Europa League. I tillegg har Genk en god historikk på hvordan de har solgt spillere til toppligaer. Jeg er bare 20 år og at jeg får spille på det nivået uke inn og uke ut tror jeg skal ta meg lengst i lengden, sier Berge ifølge Nettavisen.

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside

Dette betyr ikke at 20-åringen ikke har drømmer.

-Men det må være en riktig timing for klubb og meg. Jeg må føle at dit jeg eventuelt skulle gått ville være en perfekt match, avslutter den norske landslagsspilleren.

(foto: genk)

Høres ut som en sunn plan.

Les: Sergio Ramos setter råtass-rekord