Enrique skal få inn sin spiss. (foto: psg, twitter)

Sportsdirektør i praksis og foreløpig Luis Campos og manager Luis Enrique snakket onsdag morgen med Neymar (31), Marco Verratti (30), Hugo Ekitiké (21), Renato Sanches (25) og Juan Bernat (30). Ifølge RMC Sport har de nevnte spillerne fått beskjed om at de er i overskudd og bør finne nye klubber.

Spillerne har fått beskjed om at de burde forlate Paris Saint-Germain denne sommeren. Neymar skal allerede være i samtaler med med Chelsea, men avtalen kan vise seg å være vanskelig på grunn av brasilianerens lønnskrav. Listen over klubber som kan gjøre en overgang er derfor kort.

Verratti har blitt koblet til en overgang til Saudi-Arabia, men ingen klubber har ennå kommet til enighet med PSG som krever €80 millioner for spilleren. Det antas at avtalen kan inngås for rundt 60 millioner euro.

LES: Sky Sports: Bayern klar for å selge hardtskytende forsvarsspiller til Man United

Ekitiké har ikke etablert seg skikkelig i PSG siden han flyttet i sommer, scoret bare fire mål i Ligue 1 sist sesong. Ifølge Sports Zone la Everton et verbalt bud på den franske spissen som Sports Zone sa er verdt €40 millioner inkludert bonuser. PSG prøver angivelig å bruke Ekitiké som et tillegg i avtalen for å signere Randal Kolo Muani fra Eintracht Frankfurt.

Bernat har vært på sidelinjen av PSG og hans avgang var ventet i år mens Sanches, som hadde en skadet debutsesong med det parisiske laget, angivelig tiltrekker seg Serie A-interesse.

Alle spillerne som møtte Campos og Enrique i morges har blitt ekskludert fra den tradisjonelle fotoseansen – et sterkt signal om at de ikke lenger er på agendaen til Ligue 1-mesterne. Neymar og Verratti trente ikke med gruppen, i stedet trente de ut på treningssenteret.

LES OGSÅ: Nottingham Forest har skaffet seg Arsenal-keeper