Didier Deschamps snakker om hva Paul Pogba bør gjøre og mer

Didier Deschamp smiler bredere enn det fjeset er designet for.

Det er ikke langt mellom hendelser som gir Manchester United fans frysninger nedover ryggen. – Denne gangen er det Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps sine ‘kommentarer om  Paul Pogba som får alarmklokkene til å ringe.

Etter at Frankrike vant fotball VM i sommer har det blitt en helt annen svung over uttalelsene til en meget selvsikker landslagssjef.

Les: Tottenham planlegger kjøp av stjerne fra den Kinesiske Superligaen

Landslagssjefen klarte å hente ut det beste fra Paul Pogba, noe som Jose Mourinho ikke har klart så langt. Tidligere i dag snakket Deschamps med den italienske avisen Gazzetta Dello Sport og da la han ikke noe papp imellom.

På spørsmål om forholdet mellom Jose Mourinho og Paul Pogba svarte Deschamps:

«Alle i Manchester United er i trøbbel. Pogba er fortsatt den samme og er en av de beste midtbanespillerne i verden. Jeg vil aldri kommentere forholdet mellom spillere og trenere.» (noe han da forsåvidt akkurat gjorde)

Det er ingen hemmelighet at Pogba har vært knyttet til en retur til Juventus, både han og klubben kjenner verdien av det samarbeidet.  Juventus fylte opp klubbkassa i 2016 med 105 millioner fra Manchester United, fire år tidligere hadde de fått han gratis etter at Paul Pogba hadde nektet å forlenge.

Deschamps mener Pogba best kan nå sitt potensial ved en retur til Juventus og klarte samtidig å komme med et stikk i retning av Cristiano Ronaldo.

«Drømmer er en del av livet,» la han til. «Kanskje fansen ikke hadde drømt om Cristiano Ronaldo, som de endte med å signere.

«Dagens Juve er like sterk som jeg vant Champions League med i 1996,» sa 49-åringen. Dagens Juventus har absolutt mulighet og er en av favorittene.

«Cristiano Ronaldo gjør Champions League seieren nesten obligatorisk.

«Med ham har Juventus garantert en spiller som kan være avgjørende i viktige øyeblikk. Han er meget  profesjonell»

Serie A er en viktig liga, selv om Premier League er foran på grunn av overlegne økonomiske midler.

Deschamps sa at han var glad for å trene Frankrike, men mener at tidligere Frankrike og Juventus-lagkamerat Zinedine Zidane også ville passet best i Juventus. – Men De har allerede en meget god trener i Massimilano Allegri.

«Kanskje Zidane, kommer og tar min jobb.  Vi får se.»