King Arturo.

King Arturo, vår mann. Det har gått i stø kurs mot exit fra Barcelona. Trist, men for oss blir det stort å se den heltatoverte angrepsspilleren «komme hjem» til Serie A.

Forrige uke hevdet en chilensk avis at Vidal hadde drømmescenarioet klart om kombinasjon gjenforening med sin tidligere lagkompis Pirlo og samspill med Cristiano Ronaldo (ikke så mange som kan krysse av i boksen: har spilt med Messi, har spilt med Ronaldo).

Les: 8. september kommer testen som påvirker United-supportere (og alle de andre)

Ifølge Diario Sport bærer det ikke til Juventus, men til «Little Premier League» hos kjenningen Antonio Conte.

Den spanske avisen hevder at de personlige betingelsene er på plass med Inter Milan og at Barcelona har godkjent Vidals status som free transfer. Det at Barcelona gir avkall på alle krav om kompensasjon, forteller det meste om den pressende situasjonen i klubben.

Les på Spansk fotball: Sport: Barcelona er enig med Liverpool-spiller

Vidal kastes derfor inn i klubben som forrige sesong virkelig snuste på gammel storhet. Med Vidal på banen rykker målet om trofeer naturlig nærmere. Det ryktes om en årslønn på rundt 60 millioner kroner. Det som ikke er rykte, er at Inter Milan får spilleren som har vunnet åtte ligatitler på rad i tre av de fem største ligaene i verden (frem til forrige sesongs glipp hos Barcelona).

Vi kan ikke annet enn å si at Inter Milan rykker opp som en av de virkelige kanonene før sesongstart.

Les: Mirror: Arsenal forhandler om utstøtt brasilianer