NB Illustrasjons-bilde. I dette tilfelle er det Vincent Vega som leser på do.

Det er stort at en norsk manager er hentet inn for å lede en av verdens største klubber og også veldig morsomt at Ole Gunnar Solskjær ser ut til å ikke bare trives, men også lykkes i managerstolen til Manchester United. 

Han har ledet og vunnet to kamper mot mye dårligere lag, egentlig ville det være forventet uansett managere, men han har klart å skade god stemning i laget og en massiv dekning i media spesielt i Norge.

Se på Popidol: Nyt Eric Cantonas syv beste scoringer hos Manchester United

Etter en stund har man skrevet seg tom på geniale taktiske grep, hvordan han har forvandlet sure og ubrukelige superstjerner til fotballguder og hva som skal til for at han skal få lov til å beholde jobben etter at vikarperioden er over.  – Nå er vi over i omfattende artikler med analyser om hvordan utdeling av melkesjokolade fra Norge til en gammel resepsjonist, samtaler med syvende far i huset Sir Alex Ferguson, gråtkvalte takketaler til sin familie og spesielt mor og han jordnære norske fremtoning og moral på rekordtid har skapt et bedre og snillere Manchester United.

Og idag får Solskjær får besøk av Ferguson på treningsfeltet i forberedelsene til Bournemouthkampen i morgen.

Les: Nådeløs stopperlegende Jaap Stam får ny managerjobb

Vi skal ikke være dårligere og vil med dette komme med denne eksplosive rapporten om hva den norske managerguden, vikingen og fotballlandsfaderen Ole Gunnar Solskjær leser de ytterst få gangene han trenger å gå på do. – Foreløpig har han trolig ikke fått omadressert Romsdals budstikke, men vi mistenker han har et digital abonnement uten at vi har fått det bekreftet det helt av avisen. I dag tidlig fikk vi følgende svar da vi ringte » ja, han har sikkert det, men jeg vet ikke helt, jeg bare vasker her».

En ringerunde til tilfeldige mennesker i Manchester indikerer han også leser Manchester Evenening News og Playboy (men bare på grunn av de meget gode feature-artiklene). Ut i fra hva vi tror tipper vi han også leser Donald Duck og gamle Fantomet blader (fra før de begynte å fargelegge).

Denne artikkelen oppdateres.