Kylian Mbappe

De som trodde Real Madrid sitt mål om å hente den franske superstjernen Kylian Mbappé skulle være enkelt fordi de har lagt 160 millioner euro på bordet tar fryktelig feil.

De har fått sitt pass påskrevet av Paris Saint-Germain sin sportssjef Leonardo som samtidig har bekreftet at Mbappe har ytret et ønske om å dra videre. «Real Madrids oppførsel er ikke korrekt, det de har gjort er til og med ulovlig. Fordi de har kontaktet spilleren. Det er uakseptabelt» sa han ifølge RMC og fortsatte:

«Real Madrids bud er langt fra det vi ønsker for Kylian. Ja, det er rundt 160 millioner euro, men det er mindre enn det vi betalte for ham i 2017. Vi har ingen planer om ytterligere dialoger med Real Madrid»

Les: Cristiano Ronaldo har fått tilbudet som gir Manchester United-supporterne mareritt

«Vi kan konstatere at Real Madrid har tilbudt for lite. RMC uttaler videre at 180 millioner euro er det som kreves for en avtale. Le Parisien hevder at hele 220 millioner euro er nødvendig for en overføring», mens TV -kanalen El Chiringito TV mener at 215 er det magiske tallet.

Daily Telegraph? De går litt lavere og skriver at 210 millioner er nok til å overbevise PSG. Hvis vi skal oppsummere, krever det mellom 180-220 millioner euro, hvis man skal tro mediedataene.

Les: Agnelli-familien forbannet: Broren til Emiren av Qatar setter fyr på internett igjen

Mbappés kontrakt utløper neste sommer.