Chistoffer Nkunku

Den franske superstjernen Paul Pogba har lenge vært mentalt ferdig med Manchester United, til tross for silkeputer sydd under armene og fantasilønning har Pogba og hans agent Mino Raiola valgt å ikke forlenge. – Med noen få måneder igjen av både midlertidig manager Ralf Ragnick og Paul Pogba sin avtale jobbes det på spreng med å finne en erstatter.

Opprinnelig var nederlandske Donny van de Beek tenkt som en langsiktig erstatter, men selv om han bare er på en låneavtale med Everton er det få som tror han noen sinne kommer tilbake til Old Trafford annet enn på besøk

Les: Frank Lampard etter seier: Van de Beek var fantastisk

Erstatteren er funnet i tysk Bundesliga, men det kommer til å bli dyrt. RB leipzig har ingen interesse av å selge Chistoffer Nkunku, skal en overgang skje i sommer trenger Manchester United å legge vesentlig mer enn de 55 millioner euroene Transfermarkt mener verdien er.

ESPN melder at Ralf Rangnick nå har oppfordret klubben til å «trappe opp» sin interesse for 24-åringen. United-manageren ønsker ifølge opplysningene å prioritere en midtbanesignering i sommer nå som Paul Pogba etter alle solemerker forsvinner.

Nkunku, som har kontrakt til 2024, har scoret 31 mål og 43 målgivende på 115 kamper i RB Leipzig siden han kom fra PSG sommeren 2019.

Leipzigs administrerende direktør Oliver Mintzlaff utelukker et salg av franskmannen i sommer. «Han (Nkunku) skal spille med oss ​​neste sesong også fordi vi mener han er en veldig viktig spiller. I fotball er ingenting sikkert, men det er planen vår», sa Mintzlaff til Sky Sport da.

Les: Barcelona president Joan Laporta godkjenner et bud på over 600 millioner

RB Leipzig holder unna på fjerdeplassen etter de vant 3 – 1 mot FC Köln på søndag.