«Det viktigste er at vi snakker som menn, ser hverandre i øynene og snakker sant»

Da bærer det hjem igjen.(foto: higuain, twitter)

Juventus sin store stjerne inntil Cristiano Ronaldo i fjor sommer entret banen var argentinske Gonzalo Higuain. Klubben var ikke «stor nok» for dem begge og Juventus sendte Higuain på utlån til AC Milan. 

Gonzalo Higuain var for å si det forsiktig ikke fornøyd med å lånes ut, hvis han først skulle bort ønsket han et salg. AC Milan manager Gennaro Gattuso har snakket med Sky Sports og bekreftet at Higuain ønsker seg bort.

Det er Chelsea som lokker i det fjerne, der vil 31 åringen bli gjenforenet med Maurizio Sarri som var hans manager i Napoli.

«Når en spiller har bestemt seg, er det vanskelig å få ham til å skifte seg», sier Gattuso. «For øyeblikket er han vår spiller, og vi holder fast på ham. Jeg vet ikke hva som skal skje».

Higuain har ikke vært like imponerende denne sesongen som tidligere, han har hatt problemer med å finne nettmaskene og har til tider virket utilpass.  – Det har ført til rykter om at han ønsker seg bort lenge før «praten begynte».

«Jeg har snakket mye med ham, men det er vanskelig å gi et råd som har hatt en karriere på 13-14 år. Dette er hans tanker, ikke mine. Det viktigste er at vi snakker som menn, ser hverandre i øynene og snakker sant».

«Jeg forstår fortsatt ikke hvorfor Higuain ikke er lykkelig. Jeg ser en lykkelig fyr i garderoben, sier Gattuso.

Gonzalo Higuain er fortsatt eid av Juventus, som i sommer leide ham til AC Milan for 2018/19 sesongen.