Det var utenkelig å forlenge før Ole Gunnar Solskjær overtok

499
En gang United, alltid United? (foto: united, twitter)

Det er en av verdens største fotballtalenter som nå har valgt å forlenge med Manchester United. Marcus Rashford på sitt beste er helt på nivå med Paris Saint-Germain sitt supertalent Kylian Mbappé. 

Det «beste» var ikke situasjonen for Rashford under tidligere manager Jose Mourinho, han var frustrert og var spilte når han fikk sjansen under sitt potensiale.

Et bevis på at Manchester United har valgt rett manager

Les: Stabæk har hentet kinesisk Superliga spiller

Før Ole Gunnar Solskjær inntok managerstolen var det helt utenkelig for Marcus Rashford å forelenge med Manchester United. – Det han nå viser på banen, humøret vi ser og det at han nå forlenger vil være den største seieren til Ole Gunnar Solskjær så langt.

Etter flere konstruktive forhandlingsrunder, avventer landslagsspissen et tilbud fra United. Ballen er nå på klubbens banehalvdel, melder Sky Sports.

Rashford har kontrakt som løper ut i 2020, det vil si uten en forlengelse ville Manchester United i praksis vært avhengig av å selge han i år for å ikke tape stort.

21-åringen sprudler igjen og vil bli på Old Trafford, allerede i 2016 fikk han sitt gjennombrudd og ble omtalt som et av verdens største talenter.

Rashford var blant de første til å gratulere Solskjær da nordmannen ble fast ansatt.