Dette er ikke nok for agenten.(foto: united, twitter)

Etter en skikkelig underholdende kamp gikk det mot poengdeling i Brighton. For United ville dette ha vært et durabelig lyskespark etter det solide tapet mot Palace forrige helg. Så skinte United-solen i badebyen.

I første omgang kom det så og si ingenting fra en heller uinspirert United-gjeng. Brighton ble belønnet med Uniteds nøling og Bruno Fernandes håndtering av lyntoget Tariz Lamptey innenfor sekstenmeteren: Straffe og 1-0 til Brighton.

Først da dommeren hadde begynt å glede seg til pausen, kom en frisparksituasjon til United som endte hos Lewis Dunk, som med press fra Maguires sendte ballen i eget mål.

1-1.

Les: Marca: Barcelona har mottatt et sykt bud på Ansu Fati!

I andre omgang tok VAR kontrollen, og annulerte et Brighton-straffespark og United-scoring, før Rashford bestemte seg for å gjøre det enkelt med rene driblinger og et solid skudd.

2-1 til United.

Les på Engelske klubber: Manchester City jager Sevilla-forsvarer

Så bølget kampen frem og tilbake, før Solly March fikk stanget inn ved bakerste stolpe.

2-2.

Journalister og såkalte fotballleksperter verden rundt hadde spisset tastaturet sitt og så frem til å gi Solskjær så mye tyn at han skulle drømme seg tilbake til Molde. Så var Neal Maupay borti ballen med hånden inne i feltet ti minutter på overtid, og vips: Straffe og en iskald Bruno Fernandes sørget for 3-2.

Det var spennende, lite pent, men ikke mindre en diggbar seier.

Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time