Solskjærs rollemodell hos United. (foto: united, twitter)

Denne sesongen har vært blytung for Marcus Rashford. Tilbake på banen først i midten av oktober etter skulderoperasjon, mentor Solskjær sendt på porten måneden senere. Snart halvveis ut i mars med bare ni Premie League-kamper fra start, to av dem på denne siden av nyttår. Når du plusser på at Ralf Rangnick er tiltenkt en rolle på Old Trafford i lang tid fremover, er det ikke rart Rashford tenker så det knaker på veien videre.

Marcus Rashford er United-gutten som hele veien har hatt som mål å spille for klubben i sitt hjerte hele karrieren. For Solskjær har spilleren vært en rollemodell på og utenfor banen, hel United-ved.

Les: Tupper ut Roberto Moreno

Så har Rangnick tatt over styringen og har fått mer eller mindre frie tøyler til å ignorere historien og det Solskjær har bygd opp av fundament de siste sesongene.

På søndag var det forventet at Marcus Rashford skulle settes innpå i byderbyet, der både Ronaldo og Cavani var ute. Rangnick valgte løsning med Fernandes og Pogba som to false-niners. Rashford kom innpå til slutt, men Guardiola hadde fått kampen inn i sitt spor mot det som endte med 4-1 seier til City.

Ifølge 90min sine kilder har frustrasjonen hos Rashford økt under Rangnick, der 24-åringen begynner å tvile på fremtiden hos United med tyskerens påvirkning på det skal skje de kommende sesongene. Rashford skal nå ønske en samtale med klubben for å vite om han fortsatt har en fremtid hos United, klubben han aldri skulle forlate.

Rashford kjemper på mange fronter om dagen. (foto: united, twitter)

Les på Tysk Fotball: Borussia Dortmund møter seg selv i forhandlingsdøra – Karim Adeyami signaturen kan glippe

Før City-kampen kom en uttalelse fra Rangnick som ikke akkurat gikk i positiv retning for Rashford.

-Med Marcus Rashford har vi en annen spiller som jeg skal stå bak og være med å utvikle. Vi har oppnådd dette tidligere med ganske mange unge spiller, og jeg ser ikke hvorfor ikke dette skulle skje med Marcus. Jeg vil sette all min energi for å hjelpe ham til å ta den samme stien som andre spillere har gjort de siste tre månedene, sa Rangnick ifølge 90min.

Les: Sier det meste: Wesley Fofana har ikke vært på banen, får likevel ny kontrakt til 2027

United-vikaren jobber med spillerne hver dag og ser utviklingen best, men vi tror 24-åringen Rashford er ferdig med å bli behandlet som en liten guttunge. Dette lukter en utenkelig exit med Rangnick in charge.