Son Heung-min, Gareth Bale og litt av en danske.

Tottenham manager Jose Mourinho har ikke hatt annet valg enn å slippe Gareth Bale tilbake inn i varmen igjen. – Det har blitt lite spilletid på waliseren etter overgangen fra Real Madrid i sommer. Det var en smilende lykkelig tomålsscorer som etter kampen fortalte han ikke på noe tidspunkt hadde vært misfornøyd med lite spilletid.

Da Tottenham slo Burnley 4 – 0 tidligere i dag var det Gareth Bale som åpnet ballet med det første målet etter bare to minutter. – Det ble helt klart Bale sin dag, han scoret to mål og sørget for en assist i en kamp som best kan beskrives som fullstendig overkjøring av gjestene.

Les: Zuccarello med best ever!

Det har gått rykter om at Bale var misfornøyd med mangelen på spilletid for Spurs. Imidlertid avviser Bale det etter kampen, ifølge BBC Sport. «Jeg har vært lykkelig hele sesongen. I garderoben har jeg det bra og moro meg. Jeg er glad, så det viser jeg også på banen.

Det handler ikke bare om å score, men også om at vi spiller en god kamp. Jeg er veldig fornøyd med målene og assistansen der jeg bidrar til laget.

Jeg var ikke misfornøyd, for det er mange viktige kamper, så det er best å bygge opp minutter i hver kamp.

Les på Engelske Klubber: Klar til å kjøpe og så pumpe penger inn i Ipswich Town

Bale er lånt ut til Spurs fra Real Madrid ut sesongen, det er fremdeles ukjent om Spurs vil bruke opsjonen til å kjøpe han fri.


Tottenham – Burnley 4-0

2′ 1-0 Gareth Bale
15′ 2-0 Harry Kane
31′ 3-0 Lucas Moura
55′ 4-0 Gareth Bale