Gjennom sitt klissete filmselskap Filmauro eier Aureli De Laurentiis den italienske storklubben Napoli hvor han har satt familiemedlemmer inn i flere viktige «roller» i klubben på samme måte som han har forsøkt å gjøre dem til filmstjerner i flere av den endeløse rekken av romantiske komedier han produserer.

Det tar som regel mellom et og to år for de som starter i klubben å skjønne at det er akkurat så ille som de ble advart mot på forhånd. Manager legende Carlo Ancelotti som nå leder Everton røk ganske raskt uklar med sin eier, det samme har en rekke spillere gjort.

Les: Dean Henderson får muligheten til å skvise ut David de Gea

Det har begynt å krible for Gennaro Gattuso å komme seg videre, de fleste tror han går videre til sommeren. Ifølge Tuttomercatoweb følger Premier League-klubben Wolverhampton Gattuso tett og kan muligens ta inn den italienske treneren som erstatning for den portugisiske manageren Nuno Espirito Santo.

Gattuso overtok Napoli i desember 2019 og førte klubben til seier i den italienske cupen i løpet av sin første sesong. Denne sesongen har det imidlertid gått litt verre, og nå ligger laget på sjetteplass i Serie A. Wolverhampton er på tolvte plass i Premier League og har ikke hatt en strålende sesong i England.

Les: Jack Lahne er tilbake i Allsvenskan