Gutten trengte et nytt liv utenfor Old Trafford. (foto: united, twitter)

Talent er mye, men ikke alt. I 2009 skal Sir Alex ha beskrevet Ravel Morrison som det største talentet han hadde sett på den alderen. Nå, i en alder av 27, skulle supertalentet vært på høyden av karrieren. Med trykk på skulle.

Det er mange faktorer som trekker en spiller opp og frem – eller ned og til siden. I tilfellet Morrison, gikk det mest sidelengs.

Les: The Guardian: Nå blir det forsterkning hos United

Nå er det ikke noe uvanlig å ikke bli en av de få utvalgte til Sir Alex. Da Morrison ble sendt videre til West Ham, beskrev United-manageren Morrison til West Ham-manager Sam Allardyce på denne måten: «En briljant spiller, Briljante egenskaper. Trenger å komme bort fra Manchester og starte et nytt liv».

Det ble et nytt liv, men et spesielt omflakkende ett. Når midtbanespilleren har rukket å bli 27 år gammel kan han se tilbake til spill for 11 ulike klubber.

11!

Les på Spansk fotball: Barcelona sender Nelson Semedo til Premier League

Da Morrison var ferdig hos Sheffield United i sommer går han nå videre til Eredivisie-klubben ADO Den Haag. Da har han vært innom United, West Ham, Birmingham, QPR, Cardif, Lazio, Atlas, Östersund og Middlesbrough.

Ikke akkurat veien vi hadde forventet av det største talentet til en av verdens største managere. Vi ønsker uansett Morrison lykke til i Nederland. Kanskje det er nå det løsner?

Les: Bekreftet: Morata følger Bale og Zlatan