Det stopper trolig på 364 offisielle kamper for Arsenal

Aaron Ramsey har det vondt
Top Article ad

På torsdag vant Arsenal over Napoli i europaligaen. Arsenal hadde med seg 2 – 0 til oppgjøret på San Paolo og da de sørget for et mål til av Alexandre Lacazette ble de klare for semifinalen. – Da må de klare seg uten Aaron Ramsey haltet av banen med en vond hamstring. Det kan fort bety at waliserens aktive Arsenal-karriere er over.

Det er ikke sikkert Ramsey kommer tilbake før han fra 1. juli er Juventus-spiller.

Midtbaneprofilen måtte sette seg ned på San Paolo-gresset i Napoli etter å ha taklet vertenes Piotr Zielinski etter en drøy halvtime i torsdagens kvartfinale. Han ble raskt erstattet av Henrikh Mkhitaryan.

Les: BBC: Vil slå alle rekorder for britiske spillere

«Det er en muskelskade. Vanligvis vil det bety at han er ute noen uker. Men vi har andre spillere, og vi kan rotere» sa Arsenal-manager Unai Emery og la til at han ikke vet om Ramsey kommer til å spille igjen denne sesongen.

Ramsey som har 364 kamper for Arsenal går gratis til Juventus i sommer, men både han og klubben ønsker han skal spille helt til siste sekund. -Det er mange viktige kamper fremover, ikke bare kan det bli Europaliga finale, men de må kjempe for å holde på 4.plassen og Champions League spill neste år. Med en kamp mindre spilt en Chelsea ligger de på fjerde med samme poengsum 66 poeng og to poeng bak Manchester United.

Arsenal tar imot Crystal Palace på søndag.