«Det stemmer, han har et åpent tilbud om å komme til Barcelona i januar»

503
Fikk nådestøtet på mandag.

Og hvem sier dette om hvem, mon tro. Siden tittelen var såpass ullen, går vi rett på sak: LA Galaxy-spiller Jonathan Dos Santos sier dette om lagkompis Carlos Vela.

For rundt ett år siden sto Vela som Barcelona-mål, men den katalanske klubben valgte å gå for Kevin-Prince Boateng. Så kom oktober, og det ble snakk om at den meksikanske 30-åringen og tidligere Real Sociedad-spiller skulle sendes på utlån til Barcelona for å skape mer trøkk i angrepet.

Det skjedde ikke, men betyr ikke at Barcelona mistet interessen. Nå kan det gå mot en overgang i januar – hvis Vela orker å forlate Los Angeles.

Les: Napoli må bla opp gigantlønn og garantier for ny manager

Vi lar lagkompis og landsmann, Dos Santos fortelle:

-Det er sant at han har et åpent tilbud fra Barcelona på bordet, men jeg vet ærlig talt ikke hva han kommer til å gjøre. Han er veldig fornøyd i Los Angeles og med laget sitt,  sier Dos Santos om Vela ifølge ESPN.

Takke nei til Barcelona, iiiiik!

Les på Popidol: Jason Reitman er nostalgisk i Ghostbusters: Afterlife traileren

Vela ble hentet til MLS i 2018 fra La Liga, og dro direkte til med å vinne Most Valuable Player Award. 34 scoringer (som får selv Zlatan til å virke liten), sørget for prisen 2019 MLS Golden Boot.

Med Ousmane Dembele ute til minst rundt nyttår, tipper vi Barcelona sørger for at Vela ikke får sjansen til å takke nei.

Les: Mourinho før Bayern-Kampen: «Spillerne har fått forbud!»

Samtidig er det noe herlig menneskelig at en fotballspiller ikke er villig til å snu alt i livet på hodet for å tre på seg en av de mest prestisjefylte draktene i verden.