What´s next, Harry? (foto: tottenham, twitter)

Det er ikke engang noe poeng å diskutere om Harry Kane forlater Tottenham i sommer. Fra å være på et lag som kom til finalen i Champions League vil de ikke engang kvalifisere seg denne sesongen. Hver gang Harry Kane blir spurt om han fortsetter i klubben han har bøttet inn mål for i over ti år er alltid svaret det samme. Målmaskinen vil vinne trofeer.

Det står mellom to klubber!

Selv om midlertidig manager Ryan Mason og Harry Kane er gode venner vil ikke det ha betydning for deres relasjon. Mason sa før Sheffield United kampen som Tottenham vant 4 – 0 at de snakker kun om trening og kamper.

TalkSPORT-journalist Alex Crook som har en meget god «track record» sier faktisk at han har blitt fortalt av en ikke navngitt Premier League-sjef at Kane vil forlate klubben i Nord-London etter sesongen. .

«Vel, jeg ble fortalt av noen høyt rangert i en av Premier League-klubbene at Harry Kane absolutt vil forlate Tottenham i sommer. Det er ikke engang i debatt»

Og mens styreleder i Tottenham, Daniel Levy, ikke er opptatt av å selge til en Premier League-rival, ser det ut til at han ikke har noe valg.

Les: Mourinho får noe han aldri var i nærheten av hos United eller Tottenham

De blir blått mot rødt

Manchester United eierne Glazer familien vil bruke en milliard på å hente Harry Kane til Old Trafford. – I tillegg til at manager Ole Gunnar Solskjær beundrer avslutteregenskapene til Kane, tror eierne et slikt kjøp kan roe gemyttene til sine Manchester United fans.

De blå delen av Manchester er også svært aktuelt. Manchester City manager Pep Guardiola vil erstatte Sergio Aguero med Harry Kane.

Tottenham i sommer sannsynligvis sette en britisk overgangsrekord. For tiden er det £ 89,3 millioner som United betalte for Paul Pogba i 2016.

Les på Tysk fotball: Javi Martinez takker for seg hos Bayern München