Frank Lampard

I går ga Big Sam beskjed om at han ikke blir med ned i Championship med West Bromwich. – For første gang har han ikke lykkes med å holde en Premier League klubb oppe og begrunner sin avgang med at han gjerne kunne ledet klubben der nede, men fordi han er 66 år gammel ikke vil binde seg til to år i klubben.

Tidligere denne uken ble det klart at Sam Allardyce ikke fortsetter som West Bromwich-manager neste sesong etter nedrykket til Championship.

Les: Bekreftet: Liverpool jager samme superving som Manchester United

Ifølge Sky Sports vurderer klubben nå flere navn, blant andre Chris Wilder og Frank Lampard.

Begge managerne startet sesongen i Premier League, i henholdsvis Sheffield United og Chelsea, men forlot sine respektive klubber underveis i sesongen. «Når man mister jobben er det tøft. Om noen sier noe annet lyver de» Chelsea-legenden Frank Lampard til The Telegraph.

I et intervju med The Mirror sier Lampard at han ikke har noe imot å gå ned til Championship dersom han tror på prosjektet.

Les på Engelske Klubber: Sam Allardyce tar sin hatt og går

Premier Leagues Hall of Fame. Lampard, som er den mestscorende midtbanespilleren i Premier Leagues historie (177 mål), er den første Chelsea-spilleren som hittil har fått den utmerkelsen. Fra før er Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona og Roy Keane inne i Hall of Fame. Dennis Bergkamp er også inne, og torsdag ble også Steven Gerrard annonsert som den syvende.