Sikter seg fortsatt inn mot comeback i Premier League.

Harry Kane var tilbake for Tottenham da London-klubben besøkte Burnley tidligere i dag, han gjorde jobben og satte inn et mål, men det hjalp lite mot det Burnley lag som til tross for å befinne seg langt nede på tabellen var fulle av selvtillit.  – Dessuten hadde de dommeren på sin side. 

Harry Kane har vært ute i en måned. 

Tottenham manager Mauricio Pochettino  skjønte hvor viktig denne kampen var og reagerte umiddelbart etter tapet var klart. det er etter dagens kamp fem poeng opp til både Manchester City og Liverpool (Liverpool møter Manchester United i morgen og har en kamp mindre spilt)  i toppen av tabellen. – Det begynner å bli langt opp til seriegull, det Spurs om de må gi opp drømmen om seriegull.

Etter 1-2-tapet til Burnley, gikk en rasende Mauricio Pochettino på banen for å konfrontere dommer Mike Dean.

Les: PSG-manageren får nå det han peker på

Etterpå hadde han ikke mye å si om sit sinneutbrudd.

«Det var ingenting. Det som skjedde på banen, skjedde på banen. Vi har gjort noen feil og slapp inn to mål. Jeg har ingenting å si, men å gratulere Burnley. De kjempet og fortjente seieren. Vi fortjente ikke nederlaget, men det er fotball. Vi må bare fortsette», sa han til Sky Sports.

Han sier at han ikke håper at utbrudd av sinne vil få konsekvenser fra fotballforbundet, men hvis det gjør det, er han klar til å akseptere det. – Det er 100% sikker det blir reaksjoner.

Burnley har ikke tapt en Premier League-kamp siden 26. desember. Mot Tottenham lørdag ble Ashley Barnes matchvinner i 2-1-seieren.

Les på Popidol: Nå vil høyre innføre fraværsgrense på ungdomsskolen også

For Burnley var det en fantastisk kveld, de sørget for økt distanse ned til nedrykkstreken og målscorer Chris Wood var en lykkelig mann. Chris og Ashley Barnes sørget for Burnley målene.

«Vi visste at vi kunne gi Tottenham en tøff kamp. Vi har mye selvtillit. Vi viste det, og så fikk vi et godt resultat» sa Chris Wood til Sky Sports. Han fortsatte å skryte av sin angrepskollega Ashley Barnes og deres samarbeid.

«Vi liker å leke sammen. Vi får også hjelpen som gjør det enkelt for oss å utnytte sjansene. Vi må bare fortsette»

De tre poengene betyr at Burnley har seks poeng ned til nedrykksstreken før Southampton møter Arsenal på søndag.

Les: Ett skudd koster Arsenal 13,5 millioner kroner

Burnley – Tottenham 2-1

57′ 1-0 Chris Wood
65′ 1-1 Harry Kane
83′ 2-1 Ashley Barnes