Tommy Knarvik

Før årets sesong var stemningen stor ute i havgapet om nyskapningen Øygarden. – En eller to sesonger i OBOS-Ligaen og så opp blant de aller beste lagene i Norge. – Eliteserien og så verden..

Vårens harde realiteter gjorde at Øygarden istedenfor å kjempe om opprykk måtte kjempe for overlevelse, Bergens legende Mons Ivar Mjelde ble hentet inn som redningsmann i sommer. – Men…det som kunne minne om en sluttspurt for Øygarden var slettes ikke nok til å berge plassen i OBOS-ligaen.

Les: «Vi har ikke bruk for Erling Haaland»

Redningsaksjonen feilet og Mjelde forvant. – Prosjektet Øygarden har vært utfordret økonomisk en stund, inntektene nede i PostNord ligaen er ikke akkurat store, klubben trenger desperat at oppholdet blir en sesong og ikke et sekund mer.

Tommy Knarvik har fått ansvaret å lede klubben tilbake. I dag signerte han en 3 års kontrakt som ny hovedtrener i ØFK.

Les på F7: Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

«Det er klart at det allerede haster med å få på plass en slagkraftig tropp foran 2021-sesongen og denne jobben har jeg allerede begynt på. Jeg har helt klare tanker om hvordan jeg som hovedtrener og ØFK som organisasjon skal klare å nå de målene som Trond Jetmundsen har skissert», sier Knarvik i en pressemelding.

– Vi trenger en klubb i OBOS-ligaen her ute og jeg gleder meg virkelig til å bygge en toppfotballklubb i Øygarden FK, avslutter han.