Uansett hvilken type forhold det snakkes om, kan det være nyttig med krangler. Under krangler er det ofte sannheter som kommer ut av en. Det avhenger imidlertid av årsaken bak krangelen, hvor ofte det skjer og i hvilken grad krangelen er.

I et kjærlighetsforhold oppstår det vanligvis krangel på grunn av økonomi, rengjøring, sex eller oppdragelse av barn. Det kan være at en person føler seg neglisjert eller tatt for gitt. De som holder på følelsene, har en tendens til å eksplodere for en mindre detalj enn noe som har blitt akkumulert over en lengre periode. Da er det også lettere å begynne å angripe den andre personen på en nedsettende måte.

Noen mennesker blir redde når det oppstår problemer i et forhold, men det er en naturlig del av et forhold. Spesielt hvis du bor sammen. Imidlertid bør man tenke på hvordan man skal opptre under krangelen. Det skal ikke være behov for nedsettende ord, angrep eller andre ulemper. Kjærligheten og respekten bør fortsatt være.

Hvordan lære å krangle uten å miste respekten for hverandre 

Hvis du som par mestrer en ladet krangel, hvor kjærlighet og respekt forblir, kan du dra nytte av situasjonen med ladet energi i luften. Lidenskapelig sminke-sex, og noen ganger kan det bli enda mer belastet med et sexleketøy. Hvorfor ikke prøve en penisring, slik at dere kan nyte hverandre i lengre tid.

Selv om du krangler, bør det fortsatt være kjærlighet og respekt for hverandre. Noen ting du må huske på når du krangler:

  • Ikke angrip med beskyldninger som egentlig ikke er sanne og ikke bruk respektløse kallenavn.
  • Noen ganger må man akseptere at man er uenig, men man kan likevel prøve å finne en løsning sammen. Begge parter bør få snakke uten å bli forstyrret, men begge parter bør også være forberedt på å lytte. 
  • Det kan høres rart ut å argumentere for at du har rett, men hvis du ikke engang er sikker på hva du tenker og tenker, er det vanskeligere for den andre parten å tro at det som blir sagt virkelig oppfattes som et problem.
  • Når forståelsen mangler, be om en forklaring i stedet for å reagere på en misforståelse.
  • Ingen er perfekte. Vær ærlig med hverandre og erkjenn om det den andre personen sier er sant. Beklager hverandre og vis at dere bryr dere om hverandre. I et sunt forhold skal begge parter ha det bra, og du skal ikke spare for å vise det til hverandre.