Bakgårdsfotball var plutselig ikke så artig for Neymar.

Da er Neymar på plass i ny verdensdel og ny liga. På mandag var det klart for Champions League-kamp og stor ståhei for den saudiarabiske klubben. For Neymar blir dette selvfølgelig en annen setting enn den han har vært vant til hos Barcelona og PSG. Denne gangen var det ikke Manchester City eller Real Madrid som var motstander, men Navbahor Namangan fra Usbekistan.

Vi har ikke sett hele kampen, så vi kan ikke dømme alt ut fra ett klipp, men Neymar virker ikke helt fornøyd med sin nye tilværelse.

LES: L’Equipe: Tre litt for beleilige PSG-overganger sjekkes av UEFA

I «Champions League»-kampen på mandag klikket det for den brasilianske superstjerna da en Navbahor Namangan-spiller brukte trikset Neymar selv kan godt, med å stanse et raskt frispark. Neymar dyttet spilleren unna, som falt i bakken på «Neymarsk vis». Så langt ingen store overraskelser, før Neymar kittet til ballen mot den liggende spilleren.

Neymar fikk gult kort, kampen endte 1-1 og dett var dett. Noe sier oss at Brasils mestscorende landslagsspiller gjennom tidene kommer til å få det tøft fremover med å holde motivasjonen oppe.

LES OGSÅ: Manchester United avviser rykte om bråk i garderoben