Tilbake fra gresset på Camp Nou som var brunsvidd - og ikke grønnere. (foto: barcelona, twitter)

Antoine Griezmann var siden 2014 Atleticos største offensive ressurs. 133 scoringer og 50 assists på 257 kamper var helt rått. Legendestatusen var i ferd med å bli sikret på Metropolitana. Så ble kom den ikke helt så greie exit til rivalen i den katalanske delen av La Liga-riket i 2019.

For Griezmann ble dette alt annet enn a dream come true. Franskmannen endte opp i ei heksegryte Barcelona aldri har sett maken til. I sommer endte det med at Diego Simeone bistår Barcelona med å løse Griezmann-floken. På Deadline Day ble det klart at franskmannen på utleie igjen skal være den lojale fotballkrigeren for Atletico.

Les: Tallene viser vi alle undervurderer Antoine Griezmann

Noe som ikke er helt uproblematisk for alle i Atletico-delen av Madrid.

Atletico-presidenten er klar over at han har leid inn en potensiell tønne med krutt.

-Han forlot oss på en merkelig måte, men han var helt vill etter å komme tilbake til Atletico. Det er noen supportere som ikke liker dette, mens andre vil være tilfredse med at han er tilbake, sier Enrique Cerezo til Cadena Ser.

Les på Tysk fotball: Endelig blir det action igjen på Jerome Boateng

Etter å ha sett Luis Suarez, fotballforhatt i Madrid, skyte seg inn i hjertene til Atletico-supporterne på rekordtid, viser det at supportere har en tendens til å kunne glemme. I medgangstider.

21 Suarez-scoringer og La Liga-tittelen var nok til å glemme.

-Når det kommer til stykket er det prestasjonene og det å ha den sterkest mulige troppen som er det viktige. Han (Griezmann) er kommet i en forrykende (sterk) handel for oss, og det viser hvor mye han vil spille her, avslutter Atletico-presidenten.

(foto: atletico, twitter)

Leverer Griezmann, stilner murringen på Atletico-tribunen. Startet franskmannen med å snuble i lissene, kommer han til å dømmes knallhardt for tidligere fotballsynder.

Internasjonal toppfotball er rimelig forutsigbar der.

Les: Anthony Elanga sender nok en melding til Solskjær og den svenske landslagssjefen