Setién, we didn´t promise you a rose garden... (foto: barcelona, twitter)

Det gjør oss vondt å trekke frem mer Barcelona rot fra gjørma, men når klubben har hatt «gjennomtrekk» med managere de siste to sesongene og når ESPNs kilder hvisker om grunnleggende misnøye med Quique Setién, kan dette bety at vi har en endring i vente.

Barcelona og Setién har klart seg bra frem til 2-2 kampen mot Celta Vigo på lørdag, samtidig som Real Madrid gjorde jobben mot Espanyol og passerte erkerivalen med to poeng. Med bare seks kamper igjen av sesongen sitter Zidane og gjengen selv med muligheten til å avgjøre seieren.

Dette takles ikke i Barcelona, spesielt ikke i en sesong der det meste har vært kaotisk.

Les: Solskjær har stengt døra for stjernenykker

Setien har kontrakt med Barca til 2022, men med en klausul som gir neste Barcelona-president muligheten til å skippe manageren hvis han ønsker det i 2021.

Mye tyder på at Setién kan bli en fotnote i Barcelona-krøniken. ESPNs kilde hevder at forholdet til spillere begynner å bli anstrengt og at samarbeidet mellom den tidligere Real Betis-manageren og spillerne aldri har vært det helt store.

En god illustrasjon på at ikke alt er på stell, blir Luis Suarez sin kommentar etter poengdelig med bunlaget Celta Vigo.

Les på F7: Giganter boikotter Facebook

Da Barcelona-stjerna ble spurt av en journalist etter det traurige resultatet om hva som skjedde, kom det tørt fra Suarez:

Spillerne gav alt på banen, managere er der for en grunn…

På mandag prøvde Setien å tone ned uttalelsen til Suarz, uten helt å lykkes.

-Disse små kontroversene vil alltid være der. Alle har sin egen måte å se ting på, det er normalt, sier Setien ifølge ESPN.

Les på Popidol: Twitch godtar ikke hatet til Trump

På tirsdag venter Atletico Madrid. Diego Simeone er mer enn villig til å sørge for at uka til Setién går fra dårlig, til elendig.

Til Setiéns forsvar: Ifølge ulike kilder til ESPN er flere spillere fortsatt grinete for at Ernesto Valverde ble sendt på dør.

Sorry Setién, hos Barcelona er det ikke nok å vinne 11 av 17 kamper, inkludert alle åtte på Camp Nou. Tryner du mot Atletico Madrid kan det være et stort steg nærmere exit. Det hjelper heller ikke å vite at du fikk jobben fordi Barcelonas Sportsdirektør ikke klarte å overtale Xavi til å ta jobben.

Vi tror ikke Xavi kan si nei for andre gang når han får telefonen. Denne gangen blir det et krav om retur til Camp Nou.

Les: ESPN: Forhandlinger om Ferran Torres-overgang startet