Raymond Domenech

Nantes, kjent for en fantastisk rullesteinstrand og en spektakulær jazzfestival har i flere år hatt ambisjoner for sitt fotballag. Nantes lykkes har hatt en traurig sesong i Ligue 1, det passer dårlig for deres ambisjonsnivå at de etter å ikke ha tatt en ligaseier på åtte kamper ligger på 16.plass.

Manager Christian Gourcuff fikk tidligere i desember sparken på grunn av de dårlige resultatene og tiden fra da frem til nå har gått ut på å overtale den meget eksentriske tidligere franske landslagssjefen Raymond Domenech.

Les: Mens andre sparer er Chelsea klar for å sette verdensrekord

Siden han gitt av som landslagssjef for 10 år siden har han vært programleder på radio og fra tid til annen kommet med uttalelser som har blitt flittig diskutert. – Han skapte også en del debatt som landslagssjef, blant annet utelot han å ta ut årets spiller i England, vingen Robert Pires fordi han er født i stjernetegnet skorpionen og de er (som vi alle vet) vanskelige å samarbeide med.

Raymond Domenech overtar som manager resten av sesongen. – Lenger hvis han får med seg klubben på å utfordre Paris Saint-Germain.

Les på F7: Fantastisk gitarist og kubjelle entusiast Leslie West er død 75 år gammel

Det er Domenechs første klubbjobb på 27 år (Han var manager for Lyon fra 1989 til 1993). Mellom 2004 og 2010 var han sjef for det franske landslaget, som under hans ledelse gikk til VM-finalen i 2006.