Det måtte et spleiselag til for å hente ny midtbanespiller

(v) Bilde: LSK: Sportssjef Simon Mesfin ser alltid så lur ut når han presenterer nye spillere, her med Alex Dyer
Top Article ad

Det har en stund gått rykter om at Lillestrøm skulle hente inn en klassespiller, ikke rart da klubben har vært ute og satt i gang en kronerulling for å få det til. Endelig på mandag kunne de presentere Alex Dyer.  I første omgang lånt inn fra svenske Elfsborg fram til 1. august.

Takker støttespillere

LSK retter en stor takk til det gedigne spleiselaget som har gjort overgangen mulig. De eksterne midlene dekker både lønn, sosiale utgifter og leilighet for 28-åringen, og det viser nok en gang hvilket fantastisk engasjement vi har i LSK-familien.

– Det føles veldig bra. Jeg kjenner Daniel Gustafsson fra før, og har møtt Arnór Smárason, så jeg har hørt at det er en veldig god gjeng her i klubben. Alle har vært veldig snille, og jeg føler meg hjemme allerede. Jeg gleder meg veldig, sier Alex Dyer til LSKs hjemmeside.

LSKs sportssjef Simon Mesfin ønsket den 28 år gamle midtbanespilleren velkommen etter at den medisinske testen var gjennomført på Åråsen i morgentimene mandag.

«Alex Dyer er en spiller vi har sett på over lengre tid. Han har tidligere spilt i Superettan, Allsvenskan, League 1 og 2 i England. Han er en god spiller. Han er en spiller som vår tidligere trener Magnus Haglund hentet til Elfsborg. Det er ikke noen tvil om at vi har fulgt med på det i flere år, hvordan han har gjort det i Östersund og Elfsborg, men det gjør vi med veldig mange andre spillere også», sa Mesfin til Eurosport.