Philippe Coutinho.. (foto: Aston Villa, twitter)

Fortsatt del av Aston Villa, men på utleie til qatarsk klubb. Dette er situasjonen for den tidligere superstjerna hos Liverpool, en storhetstid som nå virker som en halv evighet siden. Det er forventet at brasilianeren som ble hentet til Villa Park av Steven Gerrard i 2022 returner til klubben, men her venter lite på 31-åringen med kontraktsutløp 2026. Nå ryktes det at brasilianeren kan være på vei mot en helt spesiell gjenforening.

Den siste måneden har det kommet signaler fra USA at David Beckham og Inter Miami-gjengen er interessert i å utvide Barcelona-kvartetten til en kvintett. Messi, Busquets, Alba, Suarez – og Philippe Coutinho?

LES: Gir Everton tilbake poeng!

-Jeg tenker kun på det som skjer nå. Jeg vil ha det godt, spille gode kamper og nyte fotball. Man vet aldri hva som vil skje i fremtiden, svarer Coutinho i følge spanske Sport på spørsmål om linken til Inter Miami. Som dermed ikke har behov for å avkrefte at noe er på gang.

LIVE SPORTEN: TalkSport: Ratcliffe vil hente inn veteran med 252 Premier League-kamper i beina

Coutinho fant aldri helt sin rolle hos Messi og Barcelona. Likevel, ender 31-åringen i Miami, kan dette beskrives som en spektakulær gjenforening. Legender fra Argentina, Uruguay og Spania. For David Beckham passer en tidligere Barcelona-brasilianer også inn i markedsplanen.