Har blitt mindre moro på Stamford Bridge.

Christian Pulisic har lidd av måltørke i sesongstarten for Chelsea, men når han først fant målet fortsatte han å score. Det ble hat-trick da Chelsea hentet en sikker 4-2-seier mot Burnley i Premier League.

Burnley har vært sterk hjemme i Premier League denne sesongen med tre seire på fire hjemmekamper. Lørdag kveld hadde de besøk fra Chelsea, som skulle prøve å følge med i toppen.

Les: Italiensk avis: Juventus vurderer kjøp av verdens beste

Kampen startet som en rotete affære, men det var hjemmelaget som var best, uten at det førte til mål. – Etterhvert startet Chelsea sitt maskineri å virke og etter drøye 20 minutter mistet Burnleys Matthew Lowton mister ballen midt i feltet og Christian Pulisic tar ballen. Etter noen raske finter sendte han ballen i det lange hjørnet for sin første scoring i Premier League.

Burnley var i ferd med å svare igjen med en gang, men Ashley Barnes klarte ikke å fullføre avslutningen ordentlig.

I stedet slo Pulisic igjen kort tid før pausen. Han fikk ballen ut av feltet, og da ingen gikk til ham, klarte han å ta noen få trekk før han presset på ballen og etter litt klabb og babb i mål.

Pulisic fortsatte showet med med en gang i andre omgang. Etter et fint innlegg fra Mason Mount fikk Pulisic hodet på ballen og i mål.

Like etter ble det også 4-0. Denne gangen var det Willian som var i målscorerrollen da han slo ballen etter å ha fått alt for mye tid og plass.

Chelsea hadde sjansen til å gjøre seieren enda større, men det var Burnley som fikk scoringen da Jay Rodriguez scoret etter et flott langskudd.

Noen minutter senere var det Dwight McNeil som kom på resultattavlen da avslutningen hans ble avledet av en Chelsea-forsvarer og gikk i mål for sluttresultatet 2-4.

Med det ligger Chelsea på fjerdeplass fem poeng etter topplaget Liverpool.

Burnley – Chelsea 2-4
Premier League
21′ 0-1 Christian Pulisic
45′ 0-2 Christian Pulisic
56′ 0-3 Christian Pulisic
58′ 0-4 Willian
86′ 1-4 Jay Rodriguez
89′ 2-4 Dwight McNeil