Det løsner. (foto: chelsea, twitter)

På tide å gi Thomas Tuchel cred. Vi var ikke de eneste som var kjølige til Chelseas neste manager da Frank Lampard ble sendt på dør, men etter torsdagens kamp mot Tottenham ser det ut som tyskeren har lettet på stemningen i Chelsea-troppen.

Det ble ingen jubelkamp, men en sterk taktisk 1-0 seier. For Chelsea er dette like mye verdt som Uniteds 9-0 overkjøring av Southampton.

Les: Kan hente Eden Hazard for halv pris

Thomas Tuchel har dermed stanset Frank Lampards frie fall nedover Premier League-tabellen. 6 poeng av 8 mulige og ubeseiret etter tre kamper, skaper optimisme på Stamford Bridge.

Etter kampen var Tuchel ganz ruhig.

-Det dreier seg ikke om metodene mine. Jeg er fornøyd med holdningene, troppen, potensialet. De er fine guys, en fin gruppe og de er åpne. Det er en stor glede å være rundt dem. Vi forsvarte oss veldig aktivt og tappert. Det handler ikke bare om taktikk, det er også om hvordan vi spiller og live it. De leverte med full kraft og intensitet, sier Tuchel ifølge Goal.

Les på F7: Hazard har nå som Prosinecki, Woodgate og Kaka fullt medlemskap i Real Madrids klubb for fordømte spillere

Som måtte se forsvarsgeneralen, Thiago Silva, halte av banen ut etter 54 minutter. Og de store lyspunktene i tillegg til tre poeng? Timo Werner og Mason Mouth har vært skygger av seg selv store deler av sesongen, på torsdag var de to angrepsspillerne helt tilstede. Werner sørget for å skaffe den avgjørende straffen, Mount utgjorde den største trusselen på midtbanen for Chelsea.

Dermed kunne Roman Abramovich legge seg natt til fredag med vissheten om at Champions League-kvaliksplassen nå bare befinner seg fire poeng unna. Sorry, Frank, det har faktisk løsnet.

Les: Tre Premier League-legender kjemper om samme managerjobb