Ivrig etter å forsikre supportere og sponsorer om at han har full kontroll på Mbappé.

Det er ingen hemmelighet at det er et særdeles anstrengt forhold mellom La Liga president Javier Tebas og Real Madrid sin sterke mann Florentino Perez. – Mundo Deportivo skriver i dag at Real Madrid har undersøkt muligheten for å forlate den spanske ligaen og heller bli en del av Premier League.

«Hatet» stikker så dypt at de har undersøkt muligheten for både Serie A og Bundesliga hvis ikke den engelske toppserien er mulig.

Les: Ethan Ennis klar til å vise Liverpool hva de går glipp av

Oppdatert: For et par minutter siden kom Real Madrid med følgende motsvar: «Given the information published today by the newspaper Mundo Deportivo, in which it says that our club studied the possibility of moving from LaLiga to the Premier, Real Madrid wants to assert that this information is completely false, absurd and impossible and it only intends to disturb, once more, the day to day of our club.»

Er i ferd med å koke over!

Årsaken sies å være Real Madrids konflikt med La Liga -president Javier Tebas, som er en sterk motstander av European Super League som Real Madrid ønsker å skape. – I tillegg var Real Madrid en av klubbene som stemte nei til La Ligas nye avtale med fondet CVC Capital Partners fredag. Bakgrunnen er at La Liga forrige uke solgte 10,95 prosent av rettighetene til ligaen de neste 50 årene for 2,7 milliarder euro.

En avtale som fikk Real Madrid til å ta rettslige skritt mot blant annet Tebas og gjøre alt i sin makt for å kansellere avtalene La Liga signerte.

Hvis Perez skulle ta planene om å flytte Real Madrid til Premier League på alvor, er det et problem som ville oppstå: Brexit. Storbritannias tilbaketrekning fra EU gjør det vanskelig for utenlandske klubber å bli akseptert i Premier League, ifølge Mundo Deportivo.

Real Madrid spiller neste sesong i La Liga, men undersøker fortsatt mulighetene for å flytte til Premier League i fremtiden.

Les: TV 2 viser La Liga