Det kan bli tøft for Tottenham i januar vinduet

227
Toby Alderweireld

Denne høsten har vært langt svakere for Tottenham enn det vi så sist sesong, de ligger faktisk under Manchester United på en 9.plass etter fire runder med bare fem poeng. 

Manager Mauricio Pochettino kom seg bedre igjennom sommeren enn de fleste regnet med på forhånd, det overrasket mange at Tottenham kjøpte for mer enn de solgte, største «tap» må være høyrebacken Kieran Trippier. – Det største kjøpet (60 millioner euro) kom i midtbanespiller Tanguy Ndombélé fra Olympique Lyon.

Les: Bjørn Petter Ingebretsen (BP) tilbake der han hører hjemme

Tottenham unngikk å miste Christian Eriksen, Harry Kane og Toby Alderweireld som alle var tippet ut døra.

I januar blir det verre: Toby Alderweireld som lurer på fremtiden skal være ønsket av både Juventus og Inter Milan. Juventus skal som Manchester United ha fornyet sin interesse for Christian Eriksen som en mulig forsterkning ved neste mulighet til å signere spillere, det melder Daily Mail. – Begge klubber skal ha lagt sine tanker om dansken vent i sommer etter han snakket i meget positive vendinger om en overgang til Real Madrid.

Mange eksperter tror at Tottenham, hvis ikke de ligger an til kvalifisering til Champions League vil miste flere av sine viktigste spillere i allerede i vinter.

Les på Popidol: Bo Kaspers Orkester er tilbake med nytt album og turné!