— Det gikk rykter om at jeg hadde ligget med managerens datter

Blir han en av de største offensive profilene i Premier League denne sesongen? (foto: palace)

Talentfulle Wilfried Zaha kom til Manchester United i 2013, men oppholdet i storklubben ble ikke så enkelt for den unge ivorianeren. Han fikk sjelden mulighet til å vise hva han var god for på Old Trafford, og i tillegg måtte han takle mange rykter utenfor banen.

– Jeg angrer ingenting fordi det gjorde meg sterkere. Jeg føler jeg kan takle hva som helst nå. Jeg var gjennom så mye i United. Det gikk rykter om at jeg ikke fikk spille fordi jeg hadde ligget med David Moyes sin datter, og det var ingen i klubben som gjorde noe med det eller prøvde å rydde opp. Jeg var 19 år, langt unna familien min, og kjempet mot mine demoner alene,. Jeg visste at disse ryktene ikke var sanne, sier Zaha i et intervju med Shortlist.

Zaha har startet sesongen med Crystal Palace bra med tre mål på de fem første kampene. I helgen møter London-laget Newcastle hjemme i Premier League.

Lauren Moyes hun i midten