Fayza Lamari omkranset av cash

Den franske superstjernen Kylian Mbappé er en av verdens aller beste fotballspillere, men hans ekstreme fokus på penger og bling gjør at han etter endt karriere kommer til å pensjonere seg som en søkkrik Viggo-venneløs på en luksusøy etter eller annet sted.

Hans mor og agent Fayza Lamari har på vegne av sin sønn tynt ut godt over 10 milliarder kroner av Paris Saint-Germain uten at klubben har fått igjen i form av Champions League triumf. – I de syv årene som Kylian Mbappé har vært i Paris har også lillebror Ethan Mbappé blitt tatt vare på i klubbens akademisystem.

Les: Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé hadde mye mer lyst å dra til Cannes enn å dra på jobb

Ethan Mbappé har det som plommen i egget i Paris og har ikke lyst til å forlate PSG, men han har glemt det er mamma som bestemmer og at det ikke er noe penger i å bli, med mindre man har en reel trussel om å dra videre.

Om bekreftelsen fra Fayza Lamari på at også lillebror forlater er taktisk spill for å presse mer penger ut av Paris Saint-Germain eller noe annet finner vi trolig ikke ut av før slutten av sommerens overgangsvidu.

Fayza Lamari, bekrefter at også Ethan Mbappé definitivt forlater PSG.

Kylian Mbappé annonserte nylig at han vil forlate PSG etter sesongen, med La Liga-president Javier Tebas som allerede bekreftet den franske stjernens overgang til Real Madrid. Samtidig har yngre bror Ethan Mbappé lenge vært ryktet fra PSG til Lille, hvor bare de siste detaljene skal falle på plass.

Og nå bekrefter Fayza Lamari, moren og agenten til de to Mbappé-brødrene, at hennes 17 år gamle sønn forlater PSG. «To av barna mine forlater klubben. Det var syv fantastiske år, og det ble feiret med de ansatte» sa hun, ifølge RMC Sport, mandag kveld etter en avskjedsmiddag i Paris.

17 år gamle Ethan Mbappé har fått sin debut for PSGs førstelag denne sesongen.

Les på Engelske klubber: Om 12 dager entrer neste Liverpool-trener scenen

Her står han oppført med totalt fem kamper, hvorav tre har vært i Ligue 1.