Leeds eier Andrea Radrizzani ymptet frempå at det rette tidspunktet for han å selge klubben var etter de klarte å komme tilbake til Premier League. – Nå som de faktisk er der, virker det ikke som den italienske forretningsmannen har lyst til å selge likevel.

Det er en prioritet for Leeds denne uken å sørge for at manager Marcelo Bielsa blir med videre. – Radrizzani og fotballdirektør Victor Orta vil møte med manager Marcelo Bielsa med mål å fornye kontrakten med argentineren. – Det er nemlig kun noen dager å gjøre det på.

Les: «Jeg driver fortsatt med oppvarmingen»

Andrea Radrizzani snakket med pressen for noen dager siden etter at feiringen av opprykket hadde lagt seg noe:

«Jeg har sannsynligvis et annet syn på dere alle, Jeg tror det er en ære for Marcelo som for enhver annen trener å være ansvarlig for en klubb som Leeds United i Premier League».

«Det er på merit for ham å være her, og han fortjener det, men det er et valg og en ære.

”Så til slutt trenger vi ikke å overtale noen til å være i klubben vår. Det er på meritter og ambisjoner fordi det er en stor klubb.»

Å tro at Leeds fans og spillere ville godta en situasjon hvor en «sær» eier ikke gjør sitt ytterste på å beholde manageren som har bragt dem tilbake til Premier League er i beste fall naivt.

Les: Istedenfor å bruke «resten» på Jan Oblak går de etter Manchester mål