Fornøyd, men alltid på utkikk. (foto: united, twitter)

Det har vært litt småprat om at Manchester United har hatt Herr VAR på sin side de siste månedene, noe som ikke er overraskende når du nekter å tape. For ti dager siden toppet det seg da Villa-manager Dean Smith skrek om skandale da dommeren/VAR bestemte seg for å tildele Bruno Fernandes et straffespark.

På søndag er det Chelsea som venter. Hva mener så Frank Lampard om Uniteds spill og skuespill?

-Fernandes er en meget klok spiller i sine bevegelser. Vi så det mot Aston Villa hvor han fikk noe som lignet på et straffespark, som kanskje ikke var det, sier Chelsea-manageren før søndagens FA Cup-semifinale.

Les: Barcelona-spillerne har blitt enige om ny manager

Der Dean Smith skrek: «Skandaløs beslutning», bruker altså Lampard en helt annen retorikk. men som han meget vet godt vil fyre opp Solskjær før kampen.

-Det er opp til dommerene, men det er for mange mennesker som prøver å påvirke dem. Det vil ikke jeg. Det er opp til VAR å hjelpe dommerne med mer korrekte avgjørelser, responderer Solskjær på pressekonferansen.

Les på Popidol: «The Last Kingdom» fortsetter

Og slenger en liten verbal ørefik til Lampard:

-Hvis du har raske bein som Daniel James, Martial, Rashford og Mason Greenwood, så blir du taklet både utenfor og inne i feltet, sier Solskjær.

Catch us if you can, Frank.

Les: Nå kommer bekreftelsen på at Thierry Henry ikke var syndebukken hos Monaco