Manchester United stjerne Bruno Fernandes oppsummerer dagens 4 – 0 tap mot Brighton perfekt: «Pinlig» !.

De røde djevlene skulle prøve å bygge videre på mandagens solide 3-0-seier over Brentford, mens oppdraget var det samme for Brighton, som også hadde vunnet sin siste kamp 3-0 over Wolverhampton. – Både Ralf Rangnick og tidligere manager Ole Gunnar Solskjær har fått kraftig kritikk for stortap mot Liverpool (Senest 4 – 0 tapet i midten av mai), men det å bli overkjørt av Brighton, som ikke har i nærheten av de resurser som finnes på Old Trafford er ille.

Les: 250 millioner hvis Leeds rykker ned 400 millioner hvis de blir

Brighton er naturlig nok svært fornøyde.

Bruno Fernandes legger seg fullstendig flat og innrømmer at lørdagens prestasjon et et intervju med BBC var langt fra var god nok. «Når vi ser på dette, må vi være flaue. Det var langt fra godt nok fra vår side og vi må klare det mye bedre»

– Det var en blanding av mange ting som gikk galt. Kvaliteten og mentaliteten. Det fortjente å vinne og vi fortjener å være i den posisjonen vi er i nå

– Vi ble utspilt og de fant alltid en løsning. De presset oss bedre og resultatet var helt fortjent

Les: Paul Pogba er nede på 8.plass på listen over de dyreste overgangene i fotballhistorien

Manchester United ligger i skrivende stund på sjetteplass i Premier League med 58 poeng. Dessuten, alle lag, både over og under på tabellen har spilt færre kamper!:

Brighton – Manchester United 4-0
Premier League
15′ 1-0 Moises Caicedo
49′ 2-0 Marc Cucurella
57′ 3-0 Pascal Gross
60′ 4-0 Leandro Trossard