Ethan Mbappe

Sommeren 2021 signerte den 15 år gamle lillebroren til en av verdens største stjerner Kylian Mbappe en treårskontrakt med Paris Saint-Germain. Ethan Mbappé Lottin er midtbanespiller og i likhet med sin storebror er han på utgående kontrakt.

Så langt har har han til tross for å ha kommet inn i to mindre viktige kamper i fjor og en i år vært knyttet til PSG sine aldersbestemte lag. Nå skal Ethan Mbappe være så god at det seriøst snakkes om å løfte fast han opp i A-stallen fra høsten av. I motsetning til Kylian Mbappe som forlater Paris og signerer med Real Madrid ønsker Ethan å bli i den franske hovedstaden.

De fikk i det minste en kamp samme!

Les: Paris Saint-Germain har et berg av penger å bruke etter Mbappe exit

I tilegg til å være sværtt driblesterk er han en mester med lissepasningene. Le Parisien skrev for ikke så lenge siden at Etham Mbappe har alle kvaliteter som trengs for å bli en av Europas store midtbanespillere.

I begynnelsen av janaur kunne PSG fans oppleve Kylian Mbappe sammen med Ertham Mbappe i Coupe de France. – Kampen var mot Revel, en kamp de med letthet ville vinne selv uten sine største stjerner, som manager Luis Enrique uttalte til French Football etter kampen: «Når Kylian ønsker å spille, er det ikke mye du kan si»

Les: Solskjærs utvalgte forlater Manchester United og skriver historie som ligaens yngste hovedtrener