Den polske superstjernen og målmaskin ekstraordinær Robert Lewandowski er et sikkert kort for Bayern München, så også i gårsdagens overkjøring av Leverkusen. – Det har alltid versert rykter om overgang til mer «sexy klubber» og i år enda mer enn før, men som vanlig ble han værende i den tyske storklubben.

Manchester City var definitivt på ballen og når de ikke snakket om Tottenham goalgetter Harry Kane var det Robert Lewandowski.

Les: Drømmer om Manchester United, dropper Chelsea og Real Madrid

Spanske AS som naturlig nok har høyt fokus på klubber i La Liga, melder at Robert Lewandowski bare er aktuell for en annen klubb hvis han skulle forlate Bayern München – og det er Real Madrid.

Det begynner muligens å nærme seg en overgang for 33-åringen, hans nåværende kontrakt strekker seg til sommeren 2023. – Det er i hvert fall ingenting som tyder på at Lewandowski sine ferdigheter foran mål på noen måte er svekket. I går var nok en stor dag for serielederen. Bayern München ydmyket Leverkusen i Bundesliga da de hadde scoret hele fem mål på 37 minutter, kampen endte med en 5-1 seier i Bayern.

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!

Lewandowski har scoret totalt 309 mål på 340 kamper i Bayern München siden han kom til klubben foran sesongen 2014/2015.

Bayer Leverkusen – Bayern München 1-5
Bundesliga
4′ 0-1 Robert Lewandowski
30′ 0-2 Robert Lewandowski
34′ 0-3 Thomas Müller
35′ 0-4 Serge Gnabry
37′ 0-5 Serge Gnabry
55′ 1-5 Patrik Schick