Det brygger opp til kamp om Mesut Özil

866
Mesut Özil

For bare noen måneder siden under tidligere Arsenal manager Unai Emery kunne vi sverge på at karrièren til midtbanespiller Mesut Özil i praksis var over.

Özil som meldte overgang til Gunners i 2013 fra Real Madrid har sort sett vært imponerende bortsett fra perioden med Emery bak rattet. – I løpet av kort det har en rekke klubber våknet opp og startet arbeidet med å «friste han over».

Les: Hva nå Morten Gamst Pedersen?

Viser hvor viktig det er med riktig manager

Agenten har avslørt at det for øyeblikket er “alternativer” tilgjengelig for hans klient, som han sier ikke vil forlate Nord-London før kontraktens utløp.

Özil har fått en oppblomstring under Mikel Arteta, som bare har tapt en gang i 2020.

Les på Popidol: Taylor Swift med skjegg i ny video

Agenten, Erkut Sogut er krystallklar:

«For øyeblikket snakker vi ikke engang om [han forlater], fordi han fortsatt har halvannet år igjen,»

”Han har fortsatt 15 måneder på seg. Inntil da vil han være hos Arsenal, helt sikkert. Han blir værende til slutten av kontrakten. Det er ingen sjanse for at han vil forlate før det «

«Han går nærmer seg slutten av denne kontrakten, han vil være 32 år gammel, han vil være en gratis agent, og det er ikke en dårlig situasjon»

Sogut avslørte flere klubber har kommet med forlag om å ta Özil bort fra Emiratene.

«Jeg ser på alle valg, jeg trenger å maksimere og få den beste kontrakten for ham,»

“Alternativene kommer inn nå. Kanskje han blir værende og har en ny kontrakt med Arsenal. Kanskje har han en god avslutning på sesongen og god neste sesong, og klubben tilbyr ham en ny kontrakt.

«Det er opp til klubben til slutt, ikke for meg eller Mesut. Hvis klubben ikke gir ham et tilbud, kan han ikke bli. Hvis han får et tilbud fra klubben vil han vurdere det. ”

Selv om Arsenal bare har tapt en gang i år, var det nederlaget som var tøft å ta. – Gunners krasjet ut av Europa League på torsdag etter å ha tapt for greske Olympiacos.

Arsenals Premier League kamp mot Manchester City på søndag er utsatt på grunn av Citys deltakelse i Carabao Cup-finalen.