Conor Gallagher rekker opp hånda

Det er godt mulig dette er et spill for galleriet og at det er et mer eller mindre smart forsøk på å få presset på West Ham til å bli så stort at de lar sin gullklump, midtbanespiller Declan Rice gå for en milliard.

For hver gang Chelsea har kontaktet West Ham om Declan Rice har spilleren selv ytret ønske om å vende tilbake til Stamford Bridge, mens prisen som West Ham manager David Moyes motvillig har kommet med (etter store interne protester) ligget ca 200 millioner over det Chelsea har vært villige til å betale.

Les: Ralf Rangnick forteller utlånt Manchester United-spiller at han fortsatt har en «stor fremtid» på Old Trafford

Chelsea manager Thomas Tuchel har lenge hatt lyst på Rice i sine rekker, men oppdaget han faktisk har en spiller med svært gode kvaliteter de rett og slett slipper å kjøpe. – Thomas Tuchel skal ha bestemt seg for å hente tilbake og satse på Conor Gallagher i Chelsea neste sesong, melder Evening Standard. 22-åringen har imponert på utlån hos Crystal Palace denne sesongen.

Etter å ha sett hva Gallagher har fått til på Selhurst Park regnes utlånet som en av de store tabbene sist sesong i Premier League. – Midtbanespilleren kom til Chelsea som lite gutt tilbake i 2008.

Se: Den satt for Alexander Sørloth