Comprendo?

Newcastle satser på Kieran Trippier som den første signeringen i januarvinduet, ifølge The Mirror. Nyansatt manager Eddie Howe vil ha 31-åringen på grunn av rutinen hans, men også som leder, noe som helt tydelig mangler i den nåværende troppen.

Kjenner hverandre godt!

Les: Antonio Conte satser på «glemt» Tottenham talent

Howe hadde Trippier på laget sitt mens han var i Burnley og vet hva han kan bidra med. Men Howe er ikke alene, også Manchester United har oppretthold sin interesse for høyrebacken som forlot Tottenham sommeren 2019. Atletico Madrid ble ikke helt som forventet, han savner England, «fish and chips» og trøkket i Premier League.

Navnet kan lure mange 31 år gamle Trippier er engelsk. – Newcastle er i desperat behov for forsterkninger gitt sin ligaplassering som Steve Bruce etterlot seg da Howe og de nye eierne tok over. (Ligger på sisteplass i Premier League)

Les: Football-Insider: Chelsea venter ikke – i samtaler med ny midtstopper

Kieran Trippier har kontrakt med Atletico Madrid frem til sommeren 2023. Transfermarkt mener verdien er rundt 20 millioner euro. – Skal noen av frierne lykkes med en overgang før det snakker vi om langt høyere priser. Manchester United skal ha lagt inn et bud i sommer på rundt 40 millioner euro og fått et nei takk i retur.

Marca skriver at Trippier er ute med en skulderskade til 2022 uten at det ser ut til å ha lagt noen demper på kjøpelysten.