Jesse Lingard

Det har vært en dårlig skjult sannhet av Jesse Lindgard, som har vært i Manchester United i evigheter begynner å bli desperat etter å få spille fotball. – En rekke klubber har vært i kontakt med folkene til Lindgard og Manchester Uniteds administrasjon med lovnader om spilletid.

Nå sist var en låneavtale til Sheffield United så og si klar. – Før det har Tottenham, West Ham, Marseille, Porto og Inter Milan kommet med forslag om kjøp.

ESPN melder i dag at Ole Gunnar Solskjør har på bremsene for at Jesse Lingard skal forlate Old Trafford. – Han vet de neste månedene blir ekstremt hektiske med tett kampprogram i Premier League, FA-cupen og Europa League.

Det er kun tre spillere som er planlagt ut portene i januar, disse er Timothy Fosu-Mensah har allerede reist til Bayer Leverkusen, samt Marcos Rojo og Sergio Romero.

Les på F7: AC Milan signerer nok en superstjerne

Den norske manageren har i tillegg fått med seg engasjementet til Jesse Lingard som er noe han har savnet, Manchester United har sparket i gang et program som skal sørge for at den 28 år gamle vingen klatrer oppover prioriteringslisten.