Rooooar! (foto: giroud, twitter)

Den franske landslagstreneren Didier Deschamps forsøkte å holde tilbake sterke franske følelser når han har sett hvordan Chelsea har behandlet Olivier Giroud. Spissen med 39 scoringer på 97 landskamper er og blir en viktig brikke for Les Bleus. Da har det ikke hjulpet på humøret til landslagstreneren å se hvordan Lampard har holdt Giroud delvis uvirksom på Stamford Bridge.

Deschamps har gått ut og direkte oppfordret Giroud til å pakke bagen hvis spilletid hos Lampard fortsatte å utebli. Samtidig fikk Lampard noen velformulerte franske gloser om hvor idiotisk det er å holde en kapasitet som Giroud på benken.

Les: Portugisisk media: United har funnet spilleren som skal pushe Luke Shaw

Så kom viruset, pausen, og en Giroud som hadde taklet kaoset bedre enn de fleste. Han hadde allerede startet scoringstrenden tidligere i vinter, men gjorde det historisk med en rå avslutning på sesongen. 8 scoringer ble levert på de siste 12 kampene i sesongen.

Med tillit fra Chelsea-manageren dro veteranen Giroud til med scoring i alle de 5 siste kampene, noe som plasserte 33-åringen foran Jamie Vardys rekord som den eldste spillerene til å oppnå dette i Premier League.

Deschamps fikk altså rett: Gi Giroud mulighetene og du får det du ber om, Lampard. Nå venter siste år av kontrakten hos Chelsea – denne gangen med storinvesteringen Timo Werner på banen.

Vi tror dessverre ikke Deschamps blir i noe bedre humør av dette før EM neste år – Hvis ikke Lampard har skjønt hva som bor i avslutteren Giroud.

Les: Verdens rikeste klubb pluss verdens beste spiller