En svært fornøyd Bruno Fernandes. Hans scoret begge målene da Portugal med å vinne 2 - 0 over Nord-Makedonia gikk videre til VM i Qatar

Ingen stor overraskelse, men med alt som skjer er det bra å få på plass en så viktig brikke som Bruno Fernandez. Manchester United bekrefter i dag de har signert en ny kontrakt frem til 2026.

Portugiseren har vært en sentral brikke for Premier League-klubben etter at han ble hentet fra Sporting av daværende manager Ole Gunnar Solskjær i januar 2020.

Les: Oppsiktsvekkende detaljer lekket om Haalands utkjøpsklausul

27-åringen står så langt bokført med 49 scoringer på totalt 117 kamper for Old Trafford-klubben.

«Den drømmen er nå en realitet, og det er en ære»

  • Fra øyeblikket jeg kom hit, har jeg hatt et spesielt forholdt til klubben og våre fantastiske fans. Jeg så på dette laget da jeg vokste opp, og jeg drømte om å få sjansen til å spille her en dag. Etter to år føles det fortsatt vanvittig å gå ut på Old Trafford, høre fansen synge sangen min og å score foran Stretford End, sier Fernandes i et intervju med Uniteds nettsted.