Tenkeren.

Leeds kan takke seg lykkelig over å ha Marcelo Bielsa som manager uavhengig av om de vinner payoff til Premier League eller ikke. – Den 63 år gamle argentinske manageren er ikke bare en knallgod manager han er også et skikkelig bra menneske, noe han har bevist to ganger denne uken, til stor kostnad for seg selv. 

Siste seriekamp mot Aston Willa var et salig kaos, hvor Leeds manageren valgte å la Aston Willa score, selvsagt var den en forsvarsspiller som ikke fikk med seg «gesten» og ble stående alene i forsvar. Et underholdende øyeblikk du kan se under sammen med forklaringen til hvorfor Bielsa valgte å gjøre det.

Nå har Leeds manager Marcelo Bielsa har betalt klubben de spionerte på 1,7 millioner kroner av egen lomme. – Det var kulturforskjeller som gjorde at Leeds manageren ikke trodde det var et problem å prøve å finne ut av mest mulig om sin motstander før en kamp.

Les: Million-bot til Leeds etter spionasje

På fredag ​​fortalte Marcelo Bielsa BBC at han personlig hadde betalt bøter på litt over 1,7 millioner, som Leeds ble dømt til.

«Straffen vi fikk det var en økonomisk straff mot klubben, ikke meg, men jeg var ansvarlig for det. Derfor betalte jeg min egen lomme», sa den argentinske lederen på en pressekonferanse.

Les: Blir trolig en del av Atlético Madrid familien igjen

Den argentinske nektet også at han har sagt han forlater Leeds med mindre de rykker opp denne sesongen.

 

Leeds, nummer tre i Championship, vil være ute i playoff-spillene for den ene Premier League plassen som fortsatt er i spill.