Ble han ikke også merkbar gråere i håret etter permanent ansettelse..? (foto: united, twitter)

Jose Mourinho kan ikke ha vært i så mange møter hos United denne sesongen som ikke kunne karakteriseres som krisemøter. Ifølge en engelsk avis har arvtageren nå fått sin første smak på fenomenet.

Syv tap på de ni siste kampene, har fått mirakelstarten til Solskjær til å gå i glemmboken. Trist, men pressen, investorer, styret og supporterne sørger for at fotball er ferskvare.

Alt annet enn en nærmest uavbrutt seiersrekke er en krise.

Dette vet Solskjær og bookmakerne i England – som har United-manageren som nummer to på størst-favoritt-til-å-få-sparken listen.

Ifølge Daily Mail kalte styreformann Ed Woodward inn til lunsjmøte på torsdag, et møte som avisen selvfølgelig betegnet som krisemøte.

Skal ha brummet.

Les: Betaler millioner for Alexander Sørloth

Woodwards bekymringer skal ha vært til at lagoppstillingen ble lekket flere timer før avspark og avgjørelsen om selve lagpoppstillingen, som bød på noen overraskelser.

Tidligere United-spiller, Paul Ince, og Solskjærs kanskje største kritiker fikk selvfølgelig spalteplass i The Daily Mail:

– Manchester United er langt, langt unna mange andre lag. Hvorfor presterte spillerne så bra da Ole kom inn og så dårlig nå? Det er ingen karakter, ingen lederskap, ingen lidenskap. Men manageren må motivere spillerne. Jeg forutså dette før han ble manager og fikk tyn for det. Men det jeg sa var riktig, sier visst Ince.

(vi orket ikke å ta med bilde av kranglefanten Ince). (foto: united, twitter)

Les: Real Madrid fnyste av budet på 1,7 milliarder kroner

Selv om både Paul Inces og Daily Mails uttalelser skal tas med en klype salt, taler statistikken om at noe har forsvunnet siden vikarperioden til Solskjær.

Manchester United har nå ikke scoret mål i åpent spill på åtte timer og 47 minutter.

Og bakover? United har sluppet inn mål i 12 kamper på rad.

Mot Chelsea skal det fungere, Victor. (foto: united, twitter)

Vi velger å ikke kalle det et krisemøte, men lystig kan det ikke ha vært.

Stå på Ole Gunnar!

Les: Engelsk rival: «David de Gea er fantastisk!»